Blog

Wil je ook tijdens een stevige wind of een zomers buitje van je tuin kunnen genieten, zonder direct naar binnen te moeten? Wellicht is een blokhut dan echt iets voor jou! Blokhutten worden in verschillende varianten aangeboden, waardoor je altijd een blokhut vindt die aansluit bij je persoonlijke smaak. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende houtsoorten die worden gebruikt, waardoor de kleur van de blokhut kan verschillen van andere blokhutten. Bovenal sluit de houtkleur goed aan bij de natuurlijke uitstraling van een tuin. Dit maakt dat een blokhut vaak wegvalt bij bomen, struiken of een schutting in de tuin. Wanneer de blokhut te nadrukkelijk in de inrichting van je tuin aanwezig zou zijn, zou dit je tuin een chaotische uitstraling geven.

 

Verschillende formaten blokhutten

Zoals reeds beschreven is het belangrijk dat de blokhut zowel qua model, als qua formaat niet te nadrukkelijk in je tuin aanwezig is. Blokhutten worden in verschillende formaten en modellen aangeboden. Zo kun je voor een losse blokhut kiezen, maar ook voor een blokhut met een overkapping. Het fijne aan een blokhut met een overkapping is dat je gewoon buiten kunt blijven zitten tijdens een buitje. De zijkanten van deze overkapping kunnen worden afgesloten, zodat je ook van de wind geen last hebt. In de herfst en winter kun je binnen de blokhut gaan zitten.

 

Tip: maak gebruik van een verrijdbare kachel om het ook tijdens de herfst en winter lekker warm te hebben in de blokhut.

 

Online een blokhut kopen

Voor de aanschaf van een nieuwe blokhut kun je in verschillende webwinkels terecht. Deze webwinkels bieden blokhutten in verschillende soorten en binnen tal van prijsklassen aan. Zo vind je gegarandeerd een blokhut die past bij je budget. Een blokhut kopen is extra voordelig in de herfst- en wintermaanden. Vaak worden de blokhutten in die periode met hoge kortingen verkocht.

In de zomermaanden wil je heerlijk van je tuin kunnen genieten! Terwijl de kinderen op het gazon spelen, genieten jij en je partner van de ondergaande zon. Tegen etenstijd bereid je de lekkerste gerechten in je buitenkeuken, die je vervolgens opeet op je tuinbank of fauteuil. Het is het perfecte plaatje voor veel mensen! Helaas brengt het verwezenlijken van zo’n perfect plaatje de nodige kosten met zich mee. Denk aan de tuinset, de buitenkeuken, enzovoorts. Gelukkig zijn er verschillende manieren om goed voorbereid aan de zomer te beginnen, zonder veel geld kwijt te zijn.

 

Tip 1: leer barbecueën als een chefkok

Een van de mogelijkheden die je hebt om goed aan de zomer te beginnen, is het volgen van een barbecue workshop van F.B.A. Tijdens deze workshop leer je hoe je vleesproducten op de juiste manier bereidt, hoe je voor de ware barbecuesmaak zorgt, enzovoorts. Hetgeen je tijdens deze workshop leert kun je direct in de praktijk brengen met je nieuwe barbecue.

 

Tip 2: koop je tuinmeubilair in de herfst of winter

Om hoge kosten te voorkomen doe je er verstandig aan om je tuinmeubilair al in de herfst of winter te bestellen. In deze maanden proberen veel tuinwinkels van hun voorraad af te komen, om het opslaan van de voorraad hogere kosten veroorzaakt. Door tuinmeubilair met korting te kopen, houd je geld over voor andere leuke dingen.

 

Tip 3: plaats een opblaasbaar zwembad in je tuin

Voor de kinderen is er niets leuker dan spelen met water op warme zomerdagen. Een vast zwembad is vaak geen optie, door een gebrek aan ruimte of een beperkt budget. Om je kinderen toch te kunnen laten genieten, kan een opblaasbaar zwembad de uitkomst bieden. Een opblaasbaar zwembad is vaak wat kleiner en daarbij een stuk goedkoper!

Je tanden zijn voor veel meer dingen belangrijk dan alleen voor het kauwen van je eten. Je tanden zijn je visitekaartje en bepalen voor een grootdeel de eerste indruk die je maakt op andere mensen. Iemand met een mooie verzorgde glimlach laat waarschijnlijk een veel betere indruk achter dan iemand met een vies onverzorgd gebit. Verzorg je gebit daarom altijd goed om er voor te zorgen dat je tanden netjes en schoon blijven. Maar hoe ga je dit doen? bekijk hier de tips van een tandarts uit Schiedam.

Tip 1. 2x poetsen
Poets iedere dag je tanden maximaal 2x. Het beste is dit om te doen wanneer je wakker wordt en vlak voordat je gaat slapen. Vaker je tanden poetsen op een dag mag uiteraard ook. Doe dit zorgvuldig met een tandenborstel het liefst een elektrische. Elektrische borstels komen bij meerdere plekken in het gebit dan een gewone borstel.

Tip 2. Fluoride

Niet elke tandpasta doet even goed zijn werk, zorg ervoor dat er fluoride in de tandpasta zit die jij gebruikt. fluoride is een stof die helpen om het glazuur te versterken, zodat je tanden minder kwetsbaar worden voor zuuraanvallen.

Tip 3. Flossen

Je tandenborstel kan niet op alle plekken komen tussen je tanden en kiezen met behulp van een flosdraadje of tandenstoker kan je wel bij deze plekken komen en kun je je tanden nog schoner houden.

Tip 4. Gebruik mondwater

Mondwater is antibacterieel en beschermt je mond tegen tandvleesontsteking en tandplak. Mondwater helpt ook goed tegen onaangename geurtjes in je mond en geeft je een frisse en schone adem.

Tip 5. Let op wat je eet

Het een van veel suikers en zuivelproducten vinden je tanden en kiezen niet fijn let daarom goed op dat je hier niet te veel van eet. Een gezond gebit begint namelijk ook bij een gezonde levensstijl. Wanneer jij dus gezonder gaat eten zullen je tanden ook gezonder worden.

Steeds meer mannen ondervinden van hun lichaam op oudere leeftijd, dit is natuurlijk logisch maar het kan erg vervelend zijn voor de mensen die dit ondervinden. Een van de kwaaltjes die mannen op latere leeftijd kunnen krijgen is het hebben van erectieproblemen, dit heeft er mee te maken dat het lichaam op latere leeftijd minder goed functioneert. Dat mensen dit als een probleem ervaren is natuurlijk volkomen logisch. In dit artikel leggen wij je uit waar deze problemen vandaan komen, en wat de mogelijkheden zijn om er wat aan te doen.

Mogelijke oorzaken erectieproblemen

In Nederland ondervind ongeveer 1 op de 10 problemen met het krijgen van een erectie, het hebben van een erectie betekend het kunnen hebben van een stijve penis. Het hebben van erectieproblemen kan met diverse omstandigheden te maken hebben, zo kunnen je gedachten, gevoelens, zenuwen, bloedvaten en hormonen van invloed zijn op een erectie. Het is namelijk zo dat als er minder bloed naar de penis stroomt de kracht van een erectie afneemt. Hoe ouder een man wordt des te meer problemen hij hier mee zal ervaren. Maar ouderdom is niet de enigste oorzaak van een erectieprobleem, er zijn meerdere oorzaken te noemen die van invloed kunnen zijn op erectieproblemen. Zo kan ook het hebben van een ongezonde levensstijl , overgewicht, overmatig alcoholgebruik, roken en drugs & medicijnen van invloed zijn op je erectieproblemen. Het hebben van erectieproblemen is over het algemeen al schaamtevol genoeg voor een man, maar gelukkig hebben wij hiervoor een oplossing, lees dus snel verder.

Maak gebruik van Libido Forte

Gelukkig zijn er tegenwoordig ook (mogelijke) oplossingen op de markt tegen erectieproblemen. zo zou je ervoor kunnen kiezen om gebruik te gaan maken van speciale erectieproblemen, deze pillen helpen namelijk bij het krijgen en versterken van een erectie. Libido Forte erectiepillen zorgt er namelijk voor dat er meer bloed naar de penis kan stromen, en als er eenmaal bloed in de erectie zit dat het minder snel wegstroomt. Door middel van het gebruik van Libido Forte kun je zelfs meermalen een hoogtepunt ervaren, dit heeft ermee te maken dat Libido Forte zorgt voor een sneller herstel na een orgasme dan dat andere erectiepillen doen.

Nederland wordt ook wel het paardenland genoemd en wij snappen wel waarom. Het aantal paarden per hoofd van de bevolking is namelijk hoger dan die van de traditionele paardenlanden als Duitsland, Engeland en Spanje. Daarnaast heeft ons land een rijke geschiedenis in de paardensport, zo hebben we door de jaren heen maar liefst 23 olympische medailles gewonnen. Dat Nederland een echt paarden minnend land is blijkt wel uit cijfers, zo tellen wij in Nederland:

  • 000 actieve ruiters
  • 000 paarden
  • 000 KNHS-leden, waarvan 7,500 KNHS wedstrijden met 765.000 wetstrijdstarts per jaar
  • 000 paarden(sport)bedrijven
  • 1,2 miljoen paardensportvolgers
  • En 3.825 grote internationale wedstrijden verdeeld over 79 landen

Je kan dus wel stellen dat wij in Nederland fan zijn van de paardensporten. Bijna elke professionele KNHS-ruiter heeft één of meer eigen paarden. Dit is natuurlijk wel zo handig, zo kunnen de ruiter en het paard een echte band opbouwen zodat zij nog beter kunnen presteren tijdens een wedstrijd. Maar buiten het feit dat een paard een heel mooi en leuk dier is heeft een paar wel de juiste verzorging nodig. Zo moet je een heleboel spullen aanschaffen voor het verzorgen van je paard.

Wat heb je nodig?

Een stal
We beginnen bij het begin, waar laat je je paard staan? je kan jezelf wel voorstellen dat niet iedereen een enorme tuin heeft! Daarom kan je je paard laten staan op een manege, hier krijt jouw paard dan een eigen stal.

Poetsspullen
Je paard krijgt voortdurend te maken met de vieze stof van de manege en een hoop andere viezigheid. Daarom kan je het beste je paar na elke rit goed schoonborstelen. Zo ziet jouw paard er weer fris en verzorgd uit.

Dekentje
De winter is aangebroken, het wordt koud buiten en iedereen wilt zo lekker warm mogelijk binnen kunnen zitten. Dit geldt ook voor jouw paard. Een speciaal paardendekentje houd je paard warm bij lage temperaturen.

Onderhoudsspullen
Om je paard zo goed mogelijk te onderhouden heb je ook spullen als shampoo, oliën, vetten etc. nodig.

Wanneer je voor het eerst verlichting aan gaat sluiten in huis, is het belangrijk om bepaalde tips in je achterhoofd te houden. Bij het aansluiten van de verlichting kunnen namelijk gevaarlijke situaties ontstaan. Je moet er toch niet aan denken dat je een schok krijgt of van een trapje valt tijdens het bevestigen van de verlichting? Er moet allereerst een onderscheid gemaakt worden tussen de verlichting die aan bestaande aansluitpunten wordt bevestigd en verlichting waarbij de aansluitpunten nog aangemaakt moeten worden. Vaak wordt aangeraden om het aanmaken van de aansluitpunten aan een expert over te laten. Zo is de kans op complicaties in een later stadium minimaal.

Tip 1: bekijk video’s en stappenplannen op internet

Om de eerste keer direct goed te starten is het raadzaam om instructievideo’s en stappenplannen voor het aansluiten van verlichting te bekijken. Zo weet je precies welk gereedschap je nodig hebt en op welke manier je veilig kunt werken. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk om een spanningsmeter te gebruiken, waarmee je kunt controleren of er nog spanning op de elektriciteitsdraden staat.

Tip 2: zorg dat de stroom afgesloten is

Wees er zeker van dat er geen stroom meer op de elektriciteitskabels staat, waarop de verlichting aangesloten moet worden. Dit kun je heel eenvoudig controleren met de eerder beschreven spanningsmeter. Ook kun je de stop voor de desbetreffende groep tijdelijk uit de meterkast halen. Zo weet je helemaal zeker dat er geen stroom meer door de elektrakabels loopt.

Tip 3: schakel hulp in bij het aanleggen van elektra

Elektra aanleggen is vrij ingewikkeld, waardoor het raadzaam is om een elektricien in te schakelen voor het aanleggen van elektriciteitskabels. De elektricien zorgt ervoor dat de elektriciteitskabels op de juiste wijze aangelegd worden, om kortsluitingen en stroomstoringen te voorkomen op een later moment.

 

 

Het is prettig om veel natuurlijk licht in huis te hebben. Dit zorgt ervoor dat je woning ruimtelijk oogt én je krijgt er energie van. Maar, juist omdat je te maken hebt met natuurlijk licht, kan het voorkomen dat je donkere of schemerige ruimtes in huis hebt. Bijvoorbeeld door kleine ramen, de ligging van je woning, de stand van de zon en gebouwen of bomen die het licht blokkeren. Is jouw huis (vaak) donker? Dan helpen we je graag om je woning te voorzien van een lichtere look met 6 handige tips!

1 Een lichte kleur op de muren

Zorg ervoor dat de muren een lichte kleur hebben. Je kunt ze schilderen, maar je kunt ook kiezen voor een mooi behang. Wit is hierbij altijd een goede keuze, maar als je liever een kleurnuance hebt, kun je kiezen voor pastel- of nude kleuren. Liever wat variatie? Ga dan voor een lichte Ton sur Ton (zelfde kleur in verschillende tinten) of harmonieuze kleuren (zoals wit, beige, lichtbruin).

Bron: pexels.com

2 Ga voor lichte meubels

Richt de donkere ruimte in met lichte meubels. Als je al veel donkere meubels hebt, kun je deze in een lichte kleur schilderen. Glimmende metallic kleuren weerkaatsen het licht. Meubelaccenten in deze kleur zorgen dus voor nét dat beetje extra licht. Een donkere bank? Decoreer deze bijvoorbeeld met een lichte plaid en mooie pastel kussens!

Bron: Kwantum

3 Kies een lichte vloer        

Een lichte kleur op de muren is belangrijk, maar het ruimtelijke effect van de muren gaat verloren als je een donkere vloer hebt. Het is belangrijk óók voor een lichte vloer te kiezen. Bijvoorbeeld lichtgekleurd laminaat of vinyl. Heb je een houten vloer? Dan kun je deze schilderen. Maak het geheel daarna af met een fraai vloerkleed! Wat dacht je van een mooie jute kleed voor een natuurlijke look?

Bron: pixabay.com

4 Het licht zien

In een donkere ruimte heb je verlichting nodig om te zorgen voor dat beetje extra licht. Zet in de hoeken mooie lampen neer met diffuus licht. Vul het licht indien nodig aan met extra sfeerverlichting. Kies niet voor direct licht, want dit accentueert hoe donker de ruimte is. Bij woonspecialisten zoals Kwantum vind je alle soorten lampen.

 

5 Slim gebruik van spiegels

Spiegels laten een ruimte optisch groter ogen. Plaats een spiegel bij voorkeur tegenover een bron van natuurlijk licht. Is er geen natuurlijk licht? Hang de spiegels dan schuin tegenover een lamp. Zo creëer je meer ruimte én meer licht!

Bron: mockupeditor.com

6 Laat het licht naar binnen met inbetweens

Laat zoveel mogelijk natuurlijk licht naar binnen. Kies daarom niet voor raambekleding die het licht blokkeert, zoals bijvoorbeeld dikke gordijnen, rolgordijnen of shutters. Het slimste is om te kiezen voor lichtdoorlatende gordijnen, ook bekend als inbetweens. Ga ook hierbij voor een lichte kleur!

Bron: burst.shopify.com

Bonustip: ga voor donker en gezellig!

In plaats van je ruimte lichter te maken, kun je ook de schemer omarmen. Kies voor een rijke en luxe look met het gebruik van veel zwart en donkere kleuren. Als accent kun je kiezen voor goud, (kobalt)blauw en rijke bloemmotieven. Gebruik bij deze woonstijl veel sfeerverlichting en vermijd direct (hard) licht. Zo tover je je ruimte om in een weelderige salon!

Bron: Kwantum

De weg van het DNA onderzoek is al lang vanaf het moment dat Friedrich Miescher was de eerste die "nucleïnezuur" in onze witte bloedcellen identificeerde. Zijn bevinding van 1869 werd later genoemd deoxyribonucleïnezuur, of DNA.

Van Justin Bieber baby tot aan Big Foot

Die bevindingen hebben geleid tot de conclusie van Watson en Crick, die uiteindelijk de weg baande voor decennia van DNA-ontdekkingen op  allerlei vlakken,  van Justin Bieber's baby papa status tot de onschuld van een man die op de doodstraf zit. Maar genetische wetenschappers doen meer dan onderzoeken of Bigfoot's bestaan.

Leuke zelftestjes

De onderzoeken hebben ook hele andere verrassende ontdekkingen aan het licht gebracht.  Niet alleen de gewichtige zaken die worden gebruikt in het oplossen van misdaden e.d. Nee, je kan zelf ook leuke ontdekkingen doen aan de hand van je DNA test

1.Ontdek waar je voorouders vandaan komen

Een DNA-test van zou je duizenden nieuwe familieleden kunnen geven. De test kan je ook jouw genetische etniciteit vertellen.Door het opsporen van overeenkomsten kunnen we generaties terugvinden om je zo verbinden met de landen die jouw voorouders ooit thuis hebben genoemd. Als een reiziger door de geschiedenis van je eigen verleden.

2. Leer je hond beter kennen

"Waar komt Buddy van zijn krullende staart van? Waarom houdt hij van gaten in de achtertuin graven? Kan ik meer doen om hem gelukkiger en gezonder te maken? Uw hond kan de antwoorden niet vertellen - maar zijn DNA kan dat een stuk beter. Hier kwamen ze achter bij

Zo zou je bijvoorbeeld door het maken van een profiel van je hond zijn  trainings-, oefenings- en voedingsprogramma aanpassen aan zijn behoeften,"  

3. Val sneller af door middel van je informatie uit je DNA profiel

Wetenschappers hebben verschillende genvarianten geïdentificeerd die ons en onze kinderen kunnen voorspellen tegen obesitas. Knaagdierstudies hebben ook aangetoond dat tot 80% lichaamsvet door onze genen geregeld is. Onderzoekers proberen nog steeds te achterhalen hoe genetica, voeding en lichaamsbeweging gerelateerd zijn, zodat we mensen kunnen helpen om gewicht te verliezen en af te houden. Iets wat je nuttig is voor je gezondheid. En erg leuk om straks uit je DNA profiel te kunnen achterhalen!

4. Voorspel de toekomst

Onderzoekers zijn begonnen met het  verder uitbreiden van het gebied van prenatale genetische testen, met behulp van het om potentiële ontwikkelingsverzettingen en intellectuele handicappen zoals bijvoorbeeld autisme te kunnen identificeren.

 

Genetische testen kunnen ook onthullen risicofactoren die u misschien van uw ouders hebt geërfd, zoals een hoge kans op borst of darmkanker. Deze eventuele voorkennis geeft je de mogelijkheid om al eerder te anticiperen op bijvoorbeeld een ziekte ontwikkeling.

5. Geef een gezond eetpatroon door

Één manier waarop we kunnen beïnvloeden genen zonder hun basisstructuur te veranderen, is door de voedingsmiddelen die we eten. Het beïnvloedt onze DNA

Met een duur woord wordt dit Nutrigenomics genoemd.

Want terwijl we blijven experimenteren met eten, koken en diëten, blijven onze lichamen hard verbonden met veranderingen in het milieu die ons voor het overleven of elimineren voorspeld hebben. Slechte voeding en lichaamsbeweging beïnvloedt ons tot onze kern. En deze 'kern' wordt doorgegeven van generatie naar generatie. Dus het eetpatroon van je moeder wordt ook in jouw genen doorgegeven.  Hoe beter geïnformeerd over onze voedselkeuzes je dus bent, des te beter kunnen we niet alleen onze eigen gezondheid behouden maar ook doorgeven aan toekomstige generaties.

Tot slot...

Zoals je hierboven kunt lezen ontdekken we elke dagen nieuwe zaken omtrent onze DNA en zijn die dus niet altijd bedoeld voor de zware heftige zaken in het leven. Dit zal in de komende jaren alleen maar toenemen. Waardoor de wereld om ons heen steeds beter leren begrijpen. En zal het ook onze gezondheid tegemoet komen.

Vooral mensen in het bedrijfsleven hebben er last van, zoveel telefoontjes en e-mails naast het normale werk dat al het werk afgeraffeld wordt vanwege deadlines. Dit is natuurlijk niet optimaal en er is hoogstwaarschijnlijk ook niemand blij mee. In het geval dat je kwaliteit achteruit gaat omdat je werkdruk te hoog is doe je er goed aan om de tips in dit artikel na te lopen.

Delegeren

Soms is het nou eenmaal nodig om (een deel van) je werk te overhandigen aan collega’s die er wel de tijd voor hebben. Als je veel telefoontjes krijgt is het misschien een idee om deze door te verbinden naar je collega en ditzelfde kan gedaan worden met e-mails zodat jij kan focussen op de andere werkzaamheden. Stel bovendien ook je dag- of weekprioriteiten op, zodat je de belangrijkste dingen eerst doet. Wanneer je prioriteiten af zijn heb je al veel minder stress, waardoor je ook met een gerust hart de rest van je werkdag af kan maken.

Echt te druk voor telefoontjes of e-mails

Indien je het veel te druk hebt om de telefoon op te nemen of om antwoord te geven op een e-mail en kan je daarbij ook niet op je collega’s rekenen? Misschien is het een idee om als bedrijf uit te besteden aan een telefoonservice. Het is mogelijk om bij zo’n telefoonservice handmatig selecte telefoontjes door te verbinden, of je kan de beslissing maken om al je telefoontjes automatisch door te laten verbinden. De telefoonservice zorgt er voor dat het vooraf opgestelde belscript nagegaan wordt en ze zorgen er voor dat je per e-mail een terugkoppeling krijgt over het telefoongesprek. De telefoonservice zal niet laten weten dat ze een extern bedrijf zijn en je zult zelf je werk af kunnen krijgen! Hopelijk heeft dit artikel je geholpen met het verlagen van je werkdruk.

De levensduur van een cv-ketel wordt mede bepaalt door de mate van onderhoud van de ketel. Zo zal een ketel die met enige regelmaat wordt voorzien van een onderhoudsbeurt aanzienlijk langer meegaan. Een goed onderhouden ketel werkt daarnaast ook zuiniger en veiliger. Wat is de levensduur van een cv-ketel ongeveer en hoe onderhoud je de cv-ketel? We bespreken het hieronder!

Levensduur en garanties CV-ketel

Met enig onderhoud kan de levensduur van een cv-ketel dus worden geoptimaliseerd. De gemiddelde levensduur van een cv-ketel ligt zo tussen de twaalf en vijftien jaar. Maar onderhoud is tevens ook belangrijk voor de aanspraak op garantie. Sterker nog, cv-ketel onderhoud kan niet los worden gezien van garanties. Het is namelijk doorgaans zo vastgelegd dat je alleen aanspraak kunt maken op onderhoud wanneer de cv-ketel jaarlijks of tweejaarlijks wordt voorzien van een onderhoudsbeurt die uitgevoerd wordt door een erkend monteur. Het is hierbij in de meeste gevallen tevens van belang dat de randapparatuur van dezelfde fabrikant afkomstig is. Wordt dit niet gedaan, dan kan het zijn dat de garantie na de initiële aankoop garantie van twee jaar vervalt.

CV-ketel ontluchten

Een van de onderdelen bij het onderhoud van de cv-ketel is het ontluchten van de ketel. De ketel dient te worden ontlucht wanneer er te weinig water in de ketel aanwezig is, oftewel er teveel lucht aanwezig is. Het ontluchten van de ketel zorgt ervoor dat deze optimaal en efficiënt kan werken en zul je voorkomen dat deze gaat tikken, borrelen of niet meer goed het water zal verwarmen. En zo zul je tevens besparen op energiekosten.

Controleren van de druk

Tevens zal de druk op de cv-ketel gecontroleerd moeten worden. Het kan na enige tijd namelijk voorkomen dat de druk van de cv-ketel niet meer juist is. Deze hoort normaal gesproken tussen 1,5 en 2 bar te liggen. Is de druk te hoog? Dan kan de cv-ketel veel sneller gaan slijten en bij een druk van 3 bar kan er zelfs schade ontstaan aan de cv-ketel. De druk kan eenvoudig worden gereguleerd door lucht of juist water te laten ontsnappen.

Is de druk op de cv-ketel te laag? Dan zal het water niet goed rondgepompt kunnen worden, er zal dan water bijgevuld moeten worden. Bij een te hoge druk zal er juist water moeten worden laten ontsnapt om zo te zorgen voor een ideale circulatie van het systeem water.

CV-ketel laten onderhouden

Een onderhoudsbeurt aan de cv-ketel hoeft niet duur te zijn. Zeker wanneer je hiervoor een aantal cv-ketel installateurs uit je regio vergelijkt, kun je snel zien welke installateur tegen de beste prijs een onderhoudsbeurt voor je kan uitvoeren.

Het is vaak ook mogelijk een soort voor onderhoudsabonnement af te sluiten met een cv-ketel installateur. Dan zal deze ieder jaar of tweejaarlijks een afspraak met je maken voor een onderhoudsbeurt. Zo houd je de conditie van je cv-ketel eenvoudig optimaal en zul je altijd aanspraak kunnen maken op de garantie.