Blog

Een slimme maar vooral erg leuke manier is om jezelf iets nieuws te leren via een thuiscursus ook wel afstandsonderwijs genoemd. Naast het feit dat het leuk is om iets nieuws te leren zoals een andere taal, een hobby, of misschien wel een cursus Microsoft Word. Is het ook erg makkelijk. Want leren via het afstandsonderwijs doe je op je eigen tempo.

Afstandsonderwijs.

Vroeger was het afstandsonderwijs nog erg beperkt, maar daar is de laatste jaren ontzettend veel verandering in gekomen. Tegenwoordig kun je werkelijk elke cursus die je kunt bedenken via een thuisstudie met afstandsonderwijs volgen.

 

Naast korte cursussen kun je ook complete opleidingen volgen, van HBO, tot zelf het halen van je Masterdiploma en je Bachelor via een zelfstudie. Een thuiscursus is nog nooit zo leuk geweest!

Voordelen van afstandsonderwijs.

Enkele voordelen van Afstandsonderwijs zijn: Dat het veel goedkoper is dan een opleiding op locatie zoals in het avondonderwijs. Je kunt leren wanneer je wilt. En bent dus niet verplicht om op specifieke tijden te komen om een les te volgen.

 

Het is voor iedereen! Ongeacht je leeftijd, je afkomst, of je opleidingsniveau. Iets nieuws leren via afstandsonderwijs is echt voor iedereen. Of je nou een beroepscursus wilt volgen omdat je bijvoorbeeld de ICT in wilt. Misschien wil je wel je eigen zaak starten. Een nieuwe taal leren met een van de vele taalcursussen of een complete HBO / Master of BAchelor studie wilt volgen.

Eigen tempo en tijd.

Het mooie is dat je het in je eigen tempo kunt doen. Leren was nooit eerder zo leuk en makkelijk! Wanneer je bepaalde modules van een studie niet helemaal begrijpt of wat meer tijd nodig hebt. Dan is dit geen probleem. Je doet pas examen wanneer jij dat wilt.

 

Ben je sneller en een echte studiebol. Wil je je studie snel afronden, examen doen, en je diploma binnen hengelen om vervolgens nog een studie te volgen. Dan kan dat ook!

Overal leren, wanneer je wilt.

Nog meer voordelen zijn: Je kunt het naast je huidige studie of werk volgen. Je kunt onderweg, op vakantie of vanuit je favoriete stoel thuis of bankje in het park je opleiding volgen. Alle cursussen zijn naast een papieren versie ook volledig digitaal. En kun je via een laptop of tablet eenvoudig overal inloggen op je online account om zo bij het studiemateriaal te komen.

Goed op je CV.

Het staat extreem goed op je CV! Dit is erg handig wanneer je een promotie wilt maken binnen je huidige bedrijf. Of juist wanneer je gaat solliciteren. Dan kun je aantonen dat je over een grote dosis zelfdiscipline beschikt en niet vies bent van leren en hard werken.

 

Afstandsonderwijs zorgt ervoor dat mensen in België een stuk slimmer worden en we met z’n allen steeds meer weten. Leren is ook leuk! Welke studie via het afstandsonderwijs ga jij volgen?

Wanneer je een kantoor gehuurd hebt of je werkruimte in huis van enige vernieuwing wilt voorzien, is het belangrijk om op verschillende aspecten te letten bij de inrichting van de kantoorruimte. Zo moet er bijvoorbeeld voldoende licht in de ruimte aanwezig zijn, om je concentratievermogen te bevorderen. In donkere ruimtes kun je een slaperig gevoel ervaren, waardoor je productiviteit af zal nemen. Niet alleen is voldoende licht belangrijk voor je concentratievermogen, ook is licht belangrijk voor het creëren van een gezellige sfeer. Dit geldt in het bijzonder wanneer je kiest voor een warme kleur verlichting. Er zijn echter meer punten om op te letten!

 

Koppel verschillende monitors aan elkaar

Steeds meer mensen werken met een laptop, waardoor het gebruik van een desktopcomputer minder belangrijk wordt. Er zijn echter nog steeds mensen die de voorkeur aan een computerscherm geven. Het voordeel van een computerscherm is onder meer dat je niet steeds naar beneden hoeft te kijken op je laptopscherm. Het koppelen van meerdere computerschermen kan onder meer als je kiest voor meerdere 12 inch monitors. Niet alleen heeft een 12 inch monitor een mooi formaat voor op je bureau, ook zijn deze computerschermen relatief goedkoop online te bestellen. Zo hoef je niet heel veel te investeren om je werkplek naar wens in te richten.

 

Zorg voor voldoende planten in je werkkamer

Naast de mogelijkheid om een gezellige sfeer met de juiste verlichting in je werkkamer te creëren, kunnen ook planten bijdragen aan een goede werksfeer. Er zijn verschillende soorten planten die relatief weinig aandacht nodig hebben, maar je werkplek wel een stuk gezelliger kunnen maken. Je kunt natuurlijk ook voor kunstplanten kiezen, die helemaal geen aandacht nodig hebben! Een bijkomend voordeel van planten is dat de zuurstofproductie in je ruimte bevorderen. Naast planten kun je natuurlijk ook voor andere accessoires kiezen.

Hetgeen waar Black Friday om bekend staat, naast de Black Friday electronica deals, zijn de speelgoedaanbiedingen. Bekijk een foto of filmpje van Black Friday in Amerika en je ziet de wild geworden Amerikaanse ouders die niet zullen rusten voordat ze eindelijk een mooi kerstcadeau voor hun kinderen hebben gescoord. Ook in Nederland is deze dag een perfecte gelegenheid om alvast cadeautjes in te slaan. Uiteraard kun je hiervoor naar Intertoys. De aanbiedingen van vorig jaar hadden vooral betrekking op games, met kortingen tussen de 23% en 63% en gratis spellen of een extra controller bij de aanschaf van een Xbox of Playstation aanbiedingen.

 

LEGO, Star Wars, Frozen en Playmobil
Ook bij Bol.com wordt met Black Friday korting tussen 13 en 34% op games, LEGO, bordspelletjes en knutselsets gegeven. In veel verschillende winkels wordt speelgoed verkocht, dus het kan de moeite waard zijn om overal even rond te neuzen. Heb je daar geen tijd voor? Bij winkels als Blokker en Kruidvat kun je vaak populaire artikelen van Star Wars en Frozen met aantrekkelijke kortingen tussen de 20 en 50% kopen, evenals spelletjes, boeken en films. Zijn jouw kinderen fan van Playmobil? Dan kun je op Black Friday op de website van het merk zelf waarschijnlijk speelgoed met 30% korting kopen.

 

Buitenspeelgoed en duurzaam speelgoed
Ben je op zoek naar buitenspeelgoed? Kijk dan ook eens bij Kijkshop. Wellicht krijg je dan 15% op het buitenspeelgoed van jouw keuze. En ga je ’s ochtends voor 12.00 shoppen, denk ook eens aan Big Bazar, hier kun je met name voor de allerkleinsten soms leuke artikelen aantreffen, tijdens de actie met 15% korting. Naast de bekende speelgoedwinkels en ketens zijn er ook speelgoedwinkels die aan Black Friday doen die je misschien nog niet kende. Denk bijvoorbeeld aan Eerlijk-speelgoed.nl, duurzaam speelgoed met tot wel 40% korting. Handig is dat je al een dag van tevoren je winkelmand kunt vullen.

 

 

Een gezond gewicht is voor iedereen anders. Het heeft natuurlijk te maken met hoe lang je bent maar ook factoren zoals geslacht en leeftijd spelen een rol.

Om te bepalen of een persoon een goed gewicht heeft is de Body Mass Index (de BMI) ontwikkeld. Aan de hand van een formule is voor iedereen te berekenen of hij of zij te licht is, te zwaar is of een gezond gewicht heeft.

Ben je benieuwd of jij een gezond gewicht hebt? Dan kan je eenvoudig online je BMI berekenen.

Je hebt een gezond gewicht als je niet te zwaar of te licht bent. Het is een bepaalde bandbreedte waarin je gewicht mag zijn. Hiervoor wordt uitgegaan van een BMI welke tussen de 18,5 en 25 ligt.

Boven de 25 is er sprake van overgewicht en onder de 18,5 dan heb je ondergewicht.

Een goede BMI calculator houdt rekening met de volgende factoren: lengte, gewicht, leeftijd en je geslacht.

Je kunt je BMI berekenen aan de hand van de normale methode of aan de hand van de vernieuwde BMI. De vernieuwde BMI stamt uit 2013 en is ontwikkeld door een professor aan de universiteit van Oxford omdat er behoefte was aan een meer betrouwbare uitkomst.

Het komt er eigenlijk op neer dat de oude BMI formule stamt uit de tijd dat er nog geen rekenmachines waren. De formule was daarom eenvoudig gehouden zodat je het makkelijk op een stukje papier kon uitrekenen.

Omdat we tegenwoordig toch alles met computers doen is in de nieuwe BMI formule rekening gehouden met het feit dat we niet lineair in lengte en gewicht groeien naarmate we ouder worden. Deze formule is wat ingewikkelder maar omdat deze toch door computers wordt gedaan maakt dat niet uit.

Waarom is een goed gewicht belangrijk?

Sommige mensen denken dat een goed gewicht alleen belangrijk is voor cosmetische redenen. Met het toenemen van het gewicht neemt echter ook het risico op welvaartsziekten en aandoeningen toe.

Chronische ziekten waarop het risico groter is bij overgewicht zijn diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. Aan de complicaties van deze ziekten sterven de meeste mensen en aan de basis van deze ziekten ligt vaak het metabool syndroom.

Het metabool syndroom is een verzamelnaam voor een hele reeks gezondheidsklachten welke verband houden met een grote buikomtrek (buikvet).
Indien er sprake is van een grote buikomtrek in combinatie met twee of meer van deze dingen:

 • Hoge bloeddruk
 • Een hoog triglyceridengehalte (vetten in het bloed)
 • Een te hoog (slecht) LDL-cholesterol
 • Een verhoogde (nuchtere) bloedglucose

Omdat buikvet hierin een belangrijk rol speelt kijken artsen niet alleen naar het BMI maar ook naar de buikomvang. Bij mannen wordt een bovengrens aangehouden van 94 centimeter en bij vrouwen is dit 80 centimeter.

Andere klachten waarop het risico groter is bij overgewicht:

 • Rugklachten
 • Gewrichtsklachten
 • Galstenen
 • Kanker (bepaalde vormen)
 • Te hoge bloeddruk
 • Afname van de vruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen
 • Menstruatieklachten
 • Tijdens de zwangerschap meer kans op complicaties
 • Urine-incontinentie
 • Depressiviteit

Boven een BMI van 25 neemt het risico op dergelijke aandoeningen toe. Hoe hoger de BMI des de groter het risico is. Zeker als dit in combinatie is met een te grote tailleomvang.

Ondergewicht

Er wordt vaak heel erg gefocust op niet te zwaar worden. Dit omdat de meeste mensen eerder te zwaar zijn dan te licht. Dit neemt niet weg dat ondergewicht ook de nodige gezondheidsrisico’s met zich mee brengt.

De gezondheidsrisico’s van ondergewicht zijn totaal anders dan die van overgewicht. De risico’s zijn:

 • Meer risico op botbreuken. Dit komt men bij ondergewicht minder spierkracht heeft zodat harde schokken minder goed door de spieren opgevangen kunnen worden.
 • Minder weerstand tegen ziekteverwekkers.
 • Tekorten aan voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen, aminozuren en vetzuren. Als gevolg hiervan kunnen er vage klachten optreden waarvan niet direct de link zal worden gelegd met een gebrek aan voedingsstoffen. Onderzoek van het bloed kan hier uitsluitsel over geven.
 • Het uitblijven van de menstruatie zodat de vrouw niet meer zwanger kan worden.

Het behalen van een gezond gewicht

Indien je geen gezond gewicht hebt dan zal je door een aanpassing in je voedingspatroon er voor moeten zorgen dat je een gezond gewicht behaalt. Vaak wordt gedacht dat je hiervoor moet sporten maar dat is niet perse nodig (maar mag natuurlijk wel).

Indien je gewicht moet verliezen dan wordt 80% bepaald door je dieet en de overige 20% door het bewegen of sporten. Je kan dus vrij snel een gezond gewicht behalen door het dieet aan te passen terwijl een gezond gewicht behalen door alleen maar te gaan sporten veel lastiger is en bovendien veel langer zal duren.

Om af te vallen zijn er verschillende wegen welke je kunt bewandelen. Het ligt er aan vanuit welke situatie je komt en hoe snel je op een gezond gewicht wilt zitten. Iemand die een BMI van 26 heeft zal natuurlijk veel minder moeite hoeven te doen dan iemand die een BMI van 40 heeft.

Indien je maar een klein beetje hoeft af te vallen dan kan je dit meestal al bereiken door een paar aanpassingen in de eetgewoonten door te voeren. Suiker is vaak de boosdoener van overgewicht. Door er op te letten dat je geen producten meer eet waaraan suiker is toegevoegd kom je al een heel eind.

Naast suiker zijn geraffineerde koolhydraten een andere boosdoener van overgewicht. Geraffineerde koolhydraten zijn voor het lichaam heel snel af te breken tot glucose waardoor het de bloedsuikers snel laat stijgen. Geraffineerde koolhydraten zijn daarom bijna net zo slecht voor je als suikers. Producten waar geraffineerde (bewerkte) koolhydraten zitten zijn brood, koek, crackers, witte rijst, pasta en pizza.

Indien er veel gewicht verloren moet worden dan is het beter om een dieet te gaan volgen. Bijvoorbeeld een koolhydraatarm dieet.

Om aan te komen zal je meer calorieën moeten eten. Hierbij doe je er goed aan om te kiezen voor gezonde voedingsmiddelen zodat je je lichaam ook voorziet van de voedingsstoffen waar het (waarschijnlijk) een tekort aan heeft.

Een nieuwe fiets nodig, maar geen zin om duizenden euros uit te geven? Heel begrijpelijk, en ook helemaal niet nodig! Een goede fiets hoeft helemaal niet duur te zijn. Heeft u hier al wel eens aan gedacht?

Houd de solden in de gaten

Als u niet veel geld wilt uitgeven aan een nieuwe fiets is het een goed idee om de solden in de gaten te houden. Want ja, ook veel fietsenwinkels hebben twee maal per jaar solden. Vaak gaat het hier om laatste modellen of een type dat uit het assortiment gaat. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat er iets mis is met de fiets. Tijdens de solden kunt u dan een gloednieuwe fiets kopen voor een voordeligere prijs. Met kortingen uiteenlopend van 10% tot wel 50% of nog meer, dit kan honderden euros schelen.

Fietsenwinkel Matrabike

Matrabike is een fietsfabrikant met 9 winkels verspreid in Nederland en België en een ruime online webshop. Matrabike heeft een grote voorraad fietsen en levert direct vanuit de fabrikant aan de klant, geen tussenhandel, wat de prijs van de fiets een stuk lager maakt. Bij Matrabike heeft u bijvoorbeeld voor €189,- een mooie damesfiets en voor maar liefst €699,- een elektrische iets. En ook een fijn voordeel; de fiets wordt gratis bij u thuis geleverd.

Pas uw wensen aan

Wellicht bent u al een tijd op zoek naar een nieuwe fiets en heeft u een flinke wensenlijst waar de fiets aan moet voldoen. De lengte van zo'n wensenlijst maakt de fiets duurder. Misschien kunt u uw wensenlijstje nog wat aanpassen. Heeft u wel echt die 20 versnellingen nodig op een hybride fiets of is het echt nodig dat een elektrische fiets een maximaal bereik heeft van 120 km? Als u uw wensen nog eens goed doorneemt, en wellicht enkele kunt schrappen, zult u zien dat de prijs van de fiets direct omlaag gaat.

In Nederland komt het niet heel vaak voor dat we zomerse temperaturen hebben. Dus als het eenmaal wat lekkerder weer is of als er een hittegolf is, wilt iedereen ook perse genieten van dit mooie weer. Wij geven je een aantal tips zodat je tijdens een hittegolf toch verantwoord kan genieten van het mooie weer.

Zoek de schaduw op

Het is belangrijk dat ja bij hoge temperaturen niet volop in de zon gaat zitten. Door dit wel te doen kun je namelijk een zonnesteek krijgen, daarom is het belangrijk om de schaduw op te zoeken. Dit kun je doen door onder een boom, parasol of een zonnescherm. Dan heb je de zon niet volop je hoofd schijnen en kun je toch genieten van het mooie weertje.

Ga niet op het heetste moment van de dag naar buiten

Tussen 12:00 en 15:00 staat de zon op z’n hoogst, dit is dan ook het heetste moment van de dag. Als er een hittegolf is, is het niet verstandig om op dit moment van de dag naar buiten te gaan. Na 15:00 kun je wel gewoon naar buiten gaan omdat de kracht van de zon dan al begint af te nemen.

Zet waterflesjes in de vriezer

Als je een dag van te voren of een paar uur voor gebruik waterflesjes in je vriezer doet. Heb je lekker koud ijswater bij je. Op zulke dagen is het namelijk extra belangrijk om nog meer vocht binnen te krijgen. En normale flesjes met drinken worden als snel warm bij zulke temperaturen en niet lekker.

Gebruik zonnebrandcrème

Het gebruiken van zonnebrandcrème is in de zomer erg belangrijk. Omdat je al na een kwartiertje in de zon te hebben gezeten, verbrand kan zijn. Het is dus niet aan te raden om zonder ingesmeerd te hebben naar buiten te gaan.

Tegenwoordig heeft iedereen het druk. Zowel werk als je sociale leven en sporten kunnen soms een beetje te veel van het goede worden. Daarom is het belangrijk om af en toe een momentje voor ontspanning in te plannen. Zo kan je jezelf weer opladen en zorg je ervoor dat er balans is in je leven en dat je minder snel gestrest raakt. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet voor als je even lekker wilt ontspannen.

Ga een weekendje weg met vrienden

Een weekendje weg met vrienden is altijd leuk en grappig. Je kan ervoor kiezen om met een grote groep op vakantie te gaan of gewoon met z’n tweeën of drieën. Het hoeft niet eens ver te zijn je kan namelijk ook gewoon een weekendje naar Centerparks of de Ardennen gaan. Hier ben je dan ook niet zoveel geld aan kwijt dan als je bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Ga naar de sauna

Een dagje naar de sauna gaan kan ook erg ontspannend zijn. Het voordeel hiervan is dat je dit ook gewoon in je eentje kunt doen als je daar zin in hebt. Een dagje naar de sauna is ook niet duur dus je bent niet veel geld kwijt en de warmte is ook nog eens goed voor je spieren. Je kunt ook gemakkelijk aan het einde van je werkdag naar de sauna gaan, omdat je hier niet per se een hele dag voor nodig hebt.

Laat een erotische massage doen

Een massage werkt natuurlijk altijd ontspannend. Maar een erotische massage kan als man de ideale oplossing voor jou zijn. Een erotische massage kun je ook laten doen na een dagje hard gewerkt te hebben. Je kunt uit verschillende soorten erotische massages kiezen en je kunt ook zelf bepalen of je dit door een of meerdere callgirls laat uitvoeren.

Elke vrouw krijgt in haar leven een menopauze. Het is een begrip op lichamelijke en emotionele klachten die je leven op een negatieve manier beïnvloeden. Over het algemeen duurt de menopauze een paar jaar en daarna verdwijnen de klachten. Wij hebben voor de drie meest voorkomende klachten tips op een rijtje gezet zodat je hier minder last van ervaart.

Opvliegers

Een opvlieger is een moment waarop je het ineens heel warm krijgt, gaat zweten en rood aanloopt. Meestal duurt dit maar een paar minuten maar veel vrouwen ervaren dit als erg vervelend. Door stressvolle situaties, cafeïne, alcohol, overgewicht, roken en pikant eten te vermijden kun je het aantal opvliegers en de intensiteit daarvan beperken.

Vermoeidheid

Tijdens de overgang is het erg belangrijk dat je rekening houdt met je lichaam. Omdat er veel veranderd qua hormoonspiegel en je lichaam hier tijd voor nodig heeft om eraan te wennen, kun je het beste een stapje terug doen. Probeer meer tijd voor jezelf vrij te maken en niet je hele dag vol te plannen.

Incontinentie

Urineverlies en een onregelmatige kunnen erg vervelend zijn en kunnen je een oncomfortabel gevoel geven. Omdat je niet weet op welk moment je urine of bloed verliest is het verstandig om hiervoor maatregelen te treffen. Dan voel je je zelfverzekerder omdat je niet op elk moment kan doorlekken en goed voorbereid bent.

Om de menopauze zo goed mogelijk door te komen is het belangrijk om voldoende rust te houden. Daarnaast is het ook van belang dat je een gezond gewicht hebt, dus regelmatig beweegt en goed eet. Voor je voeding moet je erop letten dat je voldoende vitamies en mineralen binnenkrijgt en het aantal suikers e e-nummers beperkt. Daarnaast moet je natuurlijk ook letten op je levensstijl en geen dingen doen die schadelijk zijn voor je lichaam.

Of je nu de trotse bezitter bent van een Samsung, Sony, HTC of welk ander merk smartphone dan ook, iedereen weet dat een smartphone niet het eeuwige leven bezit. Vaak kan een klein ongeluk al voldoende zijn om er voor te zorgen dat je smartphone dienst weigert. Een vervelende situatie waar maar een oplossing tegen helpt: een (vaak kostbare) reparatie. Als je nog garantie denkt te hebben is het vaak nog maar de vraag of het defect wordt gedekt door de garantie. In veel gevallen zal je zelf de kosten voor de reparatie moeten betalen omdat de leverancier meent dat het defect niet onder de garantie valt. Gelukkig kan je voor een veel betere service terecht bij een van de betere specialisten op het gebied van smartphone reparaties in Den Haag. Phone-Medic is de specialist die jouw smartphone wel kan repareren tegen een redelijke vergoeding en zonder lange wachttijden. In de meeste gevallen zal een gsm reparatie in Den Haag nog dezelfde dag kunnen plaats vinden zodat je binnen de kortste keren de winkel kan verlaten met een volledig werkende gsm.

GSM reparatie binnen 24 uur

Je zal het altijd zien, je smartphone begeeft het op het moment dat het echt niet uitkomt en tot overmaat van ramp blijkt dat de garantietermijn net is verlopen. Als je al eens eerder te maken hebt gehad met een defecte telefoon dan weet je hoe belangrijk een vakkundige reparatie is. Met name als je voor je werk voor een groot deel afhankelijk bent van een goedwerkende gsm is een degelijke gsm reparatie in Den Haag een absolute must. Phone-Medic laat je daarom ervaren wat klantenservice is. Men werkt zonder afspraak en is zeven dagen per week geopend. Vanaf nu hoef je dus nooit meer een dag zonder werkende gsm te zitten. Alle reparaties aan een gsm kunnen de monteurs van Phone-Medic uitvoeren. Of het nu gaat om het vervangen van het touchscreen glas, het vervangen van de aansluiting voor de lader of het herstellen van de wifi-functie, Phone-Medic kan elk defect ter plekke verhelpen. Ben je zelf niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen dan kan je online een afspraak maken voor een reparatie op locatie. Zo verzeker je jezelf van een uitstekende service en kan je vertrouwen op een goed werkende gsm.

Thuiswerk is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Niet alleen het traditionele inpakwerk wat vroeger vaak als thuiswerk werd gedaan, maar ook thuiswerk via de computer. Er zijn verschillende manieren om online geld te verdienden zonder dat je veel hoeft te investeren. Denk bijvoorbeeld aan het lezen van reclamemails! Diverse websites bieden deze mogelijkheid aan, waarbij je wekelijks een aantal mailtjes met reclame krijgt. Per mail of per klik krijg je vervolgens een bepaalde vergoeding. Naarmate je saldo bij deze diensten toeneemt kun je het tegoed laten uitbetalen op een bankrekening. Er zijn nog diverse andere manieren om geld te verdienen op internet.

 

Online geld verdienen door te gokken

Een van deze manieren is online gokken. Er zijn op internet ontzettend veel online casino’s te vinden, die ieder een welkomstbonus voor nieuwe spelers klaar hebben liggen. Door slim gebruik te maken van deze bonussen kun je relatief eenvoudig veel geld verdienen. Denk bijvoorbeeld aan een bonuscode voor free spins, waarmee je de verschillende gokspellen in een online casino kunt uitproberen zonder direct met echt geld in te moeten zetten. Deze online bonuscodes voor casino’s kun je op verschillende websites vinden. Hier worden dergelijke bonuscodes op een overzichtelijke manier weergegeven.

 

Geld verdienen met het maken van filmpjes

Ook met een videodienst als YouTube valt geld te verdienen. Het enige wat je nodig hebt is een redelijk goede camera en een vlotte babbel! Door zelf filmpjes te maken en deze aan je kanaal op YouTube toe te voegen kan het verdienen beginnen. Naarmate je meer volgers op je kanaal krijgt kun je advertenties laten zien in je filmpjes, waarbij je per 1.000 views uitbetaald krijgt. In het begin zal deze manier van online geld verdienen dus nog weinig opleveren, maar dat neemt naarmate de tijd vordert verder toe.