Beauty

Men zegt altijd dat een ieder mooi is van zichzelf! Toch zijn er altijd tips om uw huid nog mooier te maken en goed te onderhouden, uw huid voldoende te laten herstellen na een zware dag op uw werk of in de tuin, enzovoorts. In dit artikel geven we u graag een aantal handige voorbeelden van deze goede tips op het gebied van beauty, waarmee u niet alleen mooi wordt, maar ook mooi blijft! Denk bijvoorbeeld aan die vervelende droge lippen in de herfst en winter, wat een vervelend gevoel geeft en er vaak ook niet zo mooi uitziet. Om uw lippen gehydrateerd te houden kunt u hier ’s avonds een flinke laag vaseline op aanbrengen, waarna u deze laag in de ochtend met lauw water verwijderd. Zo zijn uw lippen voor de rest van de dag gehydrateerd en zijn droge lippen verleden tijd voor u!

beauty_tips

Goede beauty tips

Een andere goede tip is het geregeld eten van peterselie in het voorjaar en de zomer. Deze kruiden zorgt dat pigmentvlekjes op uw huid, als gevolg van de zon, wegblijven. Het maakt hierbij niet uit of u de peterselie rauw eet, of in bijvoorbeeld een salade verwerkt. Helemaal uit de zon moet u echter niet blijven, want de zon zorgt er voor dat uw lichaam bepaalde vitamines aanmaakt. Deze vitamines dragen bij aan een sneller herstel van de huid en houdt de huid gezond.

Naast deze tips op het gebied van beauty zijn er vanzelfsprekend nog tal van andere handige tips, u vindt er nog veel meer op internet!