Mode

Men zegt wel eens dat de manier waarop u zich kleedt, aangeeft hoe uw persoonlijkheid is. Bent u bijvoorbeeld zakelijk ingesteld, dan zult u waarschijnlijk wat strakker gekleed gaan. Voor iemand die juist meer losser denkt, zullen t-shirts met allerlei bedrukkingen wellicht interessanter zijn. Hoewel er niet een perfecte vorm van mode bestaat, iedereen is immers anders, zijn er ieder jaar een bepaald aantal modetrends. Vaak op het gebied van de kleuren van kleding, het type bikini voor vrouwen, de shorts voor mannen, enzovoorts. Wij geven u in dit artikel graag een aantal goede tips op het gebied van mode. U kunt voor tips ook altijd advies vragen bij de medewerkers van kledingwinkels. Zij hebben vaak een goed beeld van de huidige mode en zien direct of een bepaald kledingstuk goed bij u past.

mode_tips

Kies voor meerdere lagen in uw kleding

Veel modekenners noemen deze tip geregeld: kies voor meerdere lagen, als u zich in de ochtend aankleedt. Neem bijvoorbeeld een broek, een hemdje en een colbertje of vest. Enkel een hemdje kan saai ogen en dat is precies wat u wilt voorkomen! U wilt immers dat uw kleding u kleur geeft. Om het helemaal af te maken, is het raadzaam om naast de meerdere lagen te kiezen voor sieraden of andere accessoires. Met een simpele ketting kunt u vaak al veel doen aan uw uitstraling.

Om op de hoogte te zijn van de laatste modetrends is het bekijken van veel websites over mode en het lezen van tijdschriften een goede tip. Hieraan worden vaak de populaire kleuren en outfits van dat moment besproken.