3 tips om goed voorbereid de zomer in te gaan

In de zomermaanden wil je heerlijk van je tuin kunnen genieten! Terwijl de kinderen op het gazon spelen, genieten jij en je partner van de ondergaande zon. Tegen etenstijd bereid je de lekkerste gerechten in je buitenkeuken, die je vervolgens opeet op je tuinbank of fauteuil. Het is het perfecte plaatje voor veel mensen! Helaas brengt het verwezenlijken van zo’n perfect plaatje de nodige kosten met zich mee. Denk aan de tuinset, de buitenkeuken, enzovoorts. Gelukkig zijn er verschillende manieren om goed voorbereid aan de zomer te beginnen, zonder veel geld kwijt te zijn.

 

Tip 1: leer barbecueën als een chefkok

Een van de mogelijkheden die je hebt om goed aan de zomer te beginnen, is het volgen van een barbecue workshop van F.B.A. Tijdens deze workshop leer je hoe je vleesproducten op de juiste manier bereidt, hoe je voor de ware barbecuesmaak zorgt, enzovoorts. Hetgeen je tijdens deze workshop leert kun je direct in de praktijk brengen met je nieuwe barbecue.

 

Tip 2: koop je tuinmeubilair in de herfst of winter

Om hoge kosten te voorkomen doe je er verstandig aan om je tuinmeubilair al in de herfst of winter te bestellen. In deze maanden proberen veel tuinwinkels van hun voorraad af te komen, om het opslaan van de voorraad hogere kosten veroorzaakt. Door tuinmeubilair met korting te kopen, houd je geld over voor andere leuke dingen.

 

Tip 3: plaats een opblaasbaar zwembad in je tuin

Voor de kinderen is er niets leuker dan spelen met water op warme zomerdagen. Een vast zwembad is vaak geen optie, door een gebrek aan ruimte of een beperkt budget. Om je kinderen toch te kunnen laten genieten, kan een opblaasbaar zwembad de uitkomst bieden. Een opblaasbaar zwembad is vaak wat kleiner en daarbij een stuk goedkoper!